Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari l-a înregimentat pe Willie Kemp

CSO Voluntari l-a înregimentat pe Willie Kemp

CSO Voluntari a efectuat un prim extra transfer. Formația ilfoveană l-a înregimantat pe Willie Kemp, jucător care a evoluat în stagiunea precedentă tot în România, la Dinamo Știința București.

În vârstă de 32 de ani, Willie Kemp este un conducător care măsoară 1.88 metri. El are o experiență în România, unde a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaș și BC Mureș.

În sezonul 2018/2019, Willie Kemp a jucat 23 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin pentru Dinamo Știința București și a acumulat medii statistice de 10.5 puncte, 4.5 pase decisive și 2.3 recuperări, pentru 10.6 la eficiență.

În cariera sa profesionistă, jucătorul american a mai jucat la Dakota Wizards, Etoile du Sahel, Astrum Levice, BK Ventspils, Trefl Sopot, Sigal Prishtina, APOEL Nicosia și Keravnos.

Willie Kemp i-a luat locul Andrija Simovic în lotul lui CSO Voluntari. Ilfovenii au acum șase jucători străini în lot, Goran Martinic, Serhat Cetin, Simas Buterlevicius, Andrija Bojic și Dejan Borovnjak.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii