Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se impune în confruntarea cu Dinamo București

CSO Voluntari se impune în confruntarea cu Dinamo București

CSO Voluntari a câștigat în fața celor de la Dinamo București, scor 77-66 (18-13, 19-17, 20-23, 20-13). Partida din Sala Polivalentă Craiova a fost echilibrată în mare parte dar formația pregătită de Ocokoljic s-a descurcat considerabil mai bine în finalul sfertului doi și al sfertului patru.

Echipele de start:

Dinamo: Masters, Cane, Price, Armwood, Berceanu

Voluntari: Hickey, Joseph, Gîrbea, Moldoveanu, Borovnjak

După ce au mers cap la cap în primele minute ale confruntării, Vlad Moldoveanu și-a distanțat formația la o diferență de 3 lungimi în urma unui coș de la mare distanță, scor 4-7. Hickey a înscris pentru 4-9 iar Price a apropiat-o pe Dinamo la un punct cu o reușită de afară, 11-12. Totuși, după primul sfert, Voluntari avea un avantaj de 5 puncte, 13-18.

Dinamoviștii au egalat rapid situația de pe tabelă în startul actului doi. Calenic a transformat din spatele arcului de cerc și scorul a devenit 18-18. Barro a marcat împotriva fostei sale echipe pentru 18-20 iar Joseph a înscris de afară, 18-25. Ulterior, CSO Voluntari a avut un run de 10-0 și a majorat ecartul la 14 puncte, scor 21-35 după coșul marcat de Moldoveanu. Abukar a transformat două libere pentru ca tabela să arate 26-37 iar la pauză scorul era 30-37.

Armwood a fost primul marcator din repriza a doua, 32-37 iar Price și-a apropiat echipa la doar două lungimi cu un coș de afară, 35-37. Dunk-ul lui Barro a dus scorul la 35-39 iar Hickey a majorat diferența la 6 puncte, 35-41. Popa Calotă a înscris de lângă panou, 41-44. Scorul a devenit egal după coșul marcat de Cane, 49-49. McCarthy de la Voluntari a reușit un slam-dunk pentru 53-57, scor înregistrat după primele 30 minute ale întâlnirii.

Barro a reușit un three-point play în debutul sfertului patru, 53-59 iar Abukar a dus scorul la 57-62 după o aruncare de la semi-distanță. Duric a majorat ecartul la 8 puncte în favoarea lui Voluntari, 58-66. După aceea, Dinamo a avut o perioadă mai bună de joc și a reușit să apropie la doar un punct de adversar, 65-66. Hickey a dat replica de la mare distanță, 65-69 și tot el a înscris din apropiere pentru 65-71. Hickey și Djuric au consolidat victoria Voluntariului după ce fiecare a reușit un coș din spatele semicercului. 

Anthony Hickey a fost principalul marcator de la Voluntari cu 19 puncte, urmat de Devoe Joseph cu 16 puncte. Vlad Moldoveanu a înscris 14 puncte iar Ousmane Barro a acumulat 10 puncte.

De cealaltă parte, Timothy Price a înscris 19 puncte, Abukar a avut 11 puncte iar Masters a înscris 8 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii