Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari se va baza și în stagiunea viitoare pe Dani Popescu

CSO Voluntari se va baza și în stagiunea viitoare pe Dani Popescu

CSO Voluntari a anunțat în această dimineața (11.07) continuarea colaborării cu Dani Popescu. Fundașul român se află din 2017 la gruparea ilfoveană iar în stagiunea viitoare va evolua sub comanda lui Sașa Ocokoljic.

Dani Popescu va împlini pe 24 august 2020 vârsta de 33 de ani. El măsoară 1.82 metri și evoluează la poziția 1.

 

Dani Popescu continuă alături de CSO Voluntari! Conducătorul nostru de joc a fost și rămâne unul dintre pilonii proiectului nostru, jucând în alb-albastru din 2017. Sezonul trecut a fost cel mai eficient jucător român, cu medii de 6 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Dani (1.83m, 32 de ani) a mai evoluat în trecut la Rapid București, CSM Oradea, CS Otopeni, BCM Pitești și Târgu Mureș. De asemenea, a fost component al naționalei României. Bine ai revenit, Dani! #ImpreunaDe10 #CSOVo1untari #Caracter #Seriozitate #Onoare #Voință

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Saturday, July 11, 2020

În sezonul 2019/2020, Dani Popescu a jucat 19 partide pentru CSO Voluntari în LNBM și a avut medii statistice de 6.2 puncte, 3.1 recuperări și 3.5 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 10.3 unități.

De-a lungul carierei sale, Popescu a mai jucat la Rapid București, Steaua București, CS Otopeni, CSM CSU Oradea, BCM U Pitești și BC Mureș.

CSO Voluntari i-a mai anunțat până în acest moment pe Vlad Moldoveanu, Marcu Badiu, Zarko Djuric și Dejan Borovnjak.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii