Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari, victorie importantă cu SCM Timișoara

CSO Voluntari, victorie importantă cu SCM Timișoara

CSO Voluntari s-a impus în fața celor de la SCM Timișoara, scor 77-62, în ultimul meci jucat la turneul LNBM pe terenul Voluntariului.

CSO Voluntari a început partida cu Hickey, Joseph, Gîrbea, Moldoveanu și Borovnjak. SCM Timișoara a început cu Stallworth, Brown, Gajic, Banciu și Alex Olah.

Anthony Hickey a început meciul cu un and-one, pentru ca apoi Borovnjak să marcheze prin slam dunk. Timișorenii au marcat 4 puncte prin Stallworth și Banciu, dar ilfovenii au răspuns cu trei triple, fapt ce l-a făcut pe Dragan Petricevic să ceară time-out la 14-6. Stallworth a înscris după timpul de odihnă, dar au urmat opt puncte consecutive semnate de Devoe Joseph (22-8). Au urmat patru puncte consecutive pentru bănățeni, serie rupă de un coș de 3 al lui Vlad Moldoveanu. Hickey a pus pe sirenă ultimele puncte ale primului sfert, care au dus avantajul la 13 puncte (27-14).

Mirkovic a pus primele 4 puncte pentru Timișoara în sfertul doi iar un răspuns a venit din partea lui Anthony Hickey, de la 3 puncte. Komatina a reușit o intercepție, dar același Hickey a răspuns tot de la 3 (35-20). Moldoveanu a reușit un coș norocos, dar Komatina a răspuns de la 3, pentru ca apoi Stallworth să răspundă cu o pătrundere, forțându-l pe Sasha Ocokoljic să ceară time-out (25-37). Imediat după Moldoveanu și Gîrbea au înscris din nou de la 3 puncte (43-25). Norbert Kelemen a marcat de la 3 puncte, dar a răspuns Hickey, cu un coș de 3 după o nouă intercepție. Meciul a fost întrerupt, după accidentarea lui Stallworth. Prima repriză s-a terminat în cele din urmă, scor 46-29.

Timișoara a început în forță repriza secundă, cu cinci puncte consecutive, iar Sasha a cerut time-out după un minut și 20 de secunde (46-34). Același Hickey avea să restabilească diferența la 17 puncte, cu un fus de 3 (51-34). Timișorenii au avut însă o tresărire de orgoliu pe finalul sfertului. Mijajlovic, Mirkovic și Brown au semnat mai multe coșuri de 3 puncte prin care au redus diferența la 7 puncte după 30 de minute (50-57).

Ilfovenii au pornit însă lansat sfertul decisive cu trei triple, semnate de Hickey și Joseph (76-50). În ciuda eforturilor lui Mirkovic și Gajic, diferența s-a păstrat constant la 14-16 puncte. În cele din urmă Voluntari a câștigat, scor 77-62.  

Anthony Hickey a terminat meciul cu 27 de puncta și 9 pase decisive, în timp ce Devoe Joseph a înscris 25 de puncta, cu 7/13 de la 3 puncte. Vlad Moldoveanu a marcat și el 13 puncte. De partea cealaltă, Adam Mirkovic a marcat 13 puncte și Milos Komatina 11.

După acest meci, CSO Voluntari ajunge la CSO Voluntari ajunge la 6-2 și SCM Timișoara la 3-4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii