Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Asesoft depǎşeşte fǎrǎ probleme pe CS Dinamo

Claudia Truşcǎ

Claudia Truşcǎ
16.11.2012

86-47

Statistică

CSU Asesoft Ploieşti s-a impus lejer pe terenul sǎlii din Brazi, depǎşind echipa pregǎtitǎ de Nicolae Toader, CS Dinamo Bucureşti, scor 86-47  , în cadrul unui meci ce a contat pentru etapa a 8-a din actuala ediţie de campionat.

Primul cinci al prahovenilor a fost format din Virgil Stǎnescu, Adrian Tudor, Levente Szijarto, Cǎtǎlin Burlacu şi Ivars Timermanis, în timp ce oaspeţii au început cu Ciprian Ţelinoiu, Andrei Peticǎ, Vladimir  Mihai, Leonard Filip şi Andrei Bǎdilǎ.

Scorul este deschis de Leonard Filip, care marcheazǎ primele 2 puncte pentru Dinamo, replica venind de la Virgil Stǎnescu care trece în contul echipei sale primele 4 puncte. Dupǎ 7 minute de joc, campionii en-titre conduc cu 12-6, iar sfârşitul primului sfert se terminǎ cu un avantaj de 13 puncte.

Sfertul al doilea este dominat în continuare de elevii lui Dado Arnautovic, care prin reuşitele lui Vlahovic, Stǎnescu şi Nyakundi , mǎresc diferenţa pe tabela de marcaj la 21 de puncte dupǎ prima reprizǎ.

Dupǎ revenirea pe parchetul de joc, situaţia nu se schimbǎ cu absolut nimic, dinamoviştii sunt conduşi  fǎrǎ drept de replicǎ, experienţa campionilor neputându-se compara cu tinerii dinamovişti. Astfel diferenţa de scor este din ce în ce mai mare, sfertul 3 culminând cu 59-37, iar scorul final al partidei de 86-47.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Virgil Stǎnescu cu 26 de puncte, 13 recuperǎri şi 3 pase decisive, Robert Nyakundi cu 16  puncte, 7 recuperǎri, 3 pase decisive şi Vladimir Tica, care a terminat partida cu 12 puncte şi 4 recuperǎri.

Din partea echipei CS Dinamo au marcat Andrei Peticǎ cu 15 puncte şi 3 recuperǎri, Leonard Filip cu 10 puncte, 10 recuperǎri şi 4 pase decisive şi Andrei Bǎdilǎ, care a reuşit un total de 7 puncte, 10 recuperǎri şi 2 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii