Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Atlassib Sibiu lansează un nou concurs pentru iubitorii baschetului

Andrada Comănici

Andrada Comănici
07.04.2011

Ca urmare a disputării All Star Game masculin 2011 la Sibiu, cât şi a împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea CSU Sibiu, site-ul csufans.ro a anunţat în decursul zilei de ieri (6 aprilie) publicarea într-o ediţie aniversară a revistei clubului a unui interviu, în exclusivitate, cu un jucător ce activează actualmente în NBA, nedezvăluind numele acestuia. Anunţul a stârnit curiozitatea multor cunoscători ai baschetului, aşadar, preşedintele asociaţiei Al 6-lea Jucător, Claudiu Hila, a profitat de ocazie pentru a anunţa pe pagina de Facebook a csufans.ro lansarea unui concurs: cel care va ghici numele starului NBA la care se referea anunţul postat pe site va fi rasplătit, la alegere, fie cu un tricou imprimat cu însemnele echipei CSU Atlassib, fie cu o minge de baschet.

 

„Semnalmentele” baschetbalistului în cauză sunt:

-         activează în NBA

-         câştigă peste 5 milioane de dolari anual

-         acesta este primul interviu oferit de jucătorul respectiv presei din România

-         este unul dintre cei mai titraţi baschetbalişti ai lumii

-         este european şi e titular în Naţionala tării sale

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    Greseala
    E o greseala in titlu :) , concursul este organizat de Asociatia Al 6-lea jucator. Oricum multumim pentru mediatizarea acestuia. ;)

    cu 13 ani în urmă (07.04.2011) Raspunde
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    greseala 2
    revista este editata de suporteri, din banii obtinuti de suporteri, nu a clubului :) . pot fi serse aceste comentarii daca se corecteaza.

    cu 13 ani în urmă (07.04.2011) Raspunde
  • BC CSU Sibiu www.csufans.ro :

    UPDATE
    Update: fiecare participant are dreptul la 3 raspunsuri. Daca sunt mai multi participanti care au raspuns corect, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti. Acesta isi va alege premiul: tricou cu sigla CSU Sibiu sau o minge de baschet. In functie de alegerea castigatorului, premiul ramas va putea fi castigat (prin tragere la sorti) de catre ceilalti participanti, indiferent daca au raspuns sau nu corect. Concursul se va incheia sambata, la ora 12:00, iar castigatorii vor fi anuntati atat pe site/forum, cat si pe facebook.

    cu 13 ani în urmă (07.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii