Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Cuadripol Braşov şi-a prezentat lotul pentru retur

Costin Marinescu

Costin Marinescu
14.01.2011

CSU Cuadripol Braşov şi-a prezentat ieri lotul cu care va aborda partea a doua a sezonului Diviziei A.

Evenimentul a avut loc la rectoratul Universităţii Transilvania din Braşov în prezenţa rectorului instituţiei de învăţământ, prof. dr. ing. Ion Vişa, preşedintele onorific al echipei şi a altor membrii ai Senatului universitar.

Obiectivul echipei pentru acest sezon este evitare retrogradării iar noul antrenor al echipei, Milorad Perovic, s-a arătat încrezător că îl poate îndeplini. „Este o provocare pentru mine, dar sînt convins că putem face treabă bună. Avem jucători tineri, de mare perspectivă, dar este nevoie de foarte multă muncă. Scopul nostru în acest sezon este de a face meciuri cît mai bune şi să ne menţinem în prima ligă de baschet“, a spus Perovic pentru Monitorul Expres.

Momentan echipa din Braşov se află pe locul 15 în clasamentul Diviziei A, având o singură victorie şi 14 înfrângeri.

În pauza competiţională braşovenii şi-au întărit lotul cu Andrei Dohi, Mihai Popa, Alex Stamate, Bogdan Drăguş şi Vladimir Mihai şi este singura echipă din Zeliko Bubanja.Divizia A care are în lot doar un singur jucător străin, pe

CSU Cuadripol Braşov va întâlni în prima etapă a returului pe Gaz Metan Mediaş, leaderul Diviziei A

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii