Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cupa României: Andrei Mandache, „Kevin” Calotă și Goran Gajovic au părăsit terenul din cauza accidentărilor

Cupa României: Andrei Mandache, „Kevin” Calotă și Goran Gajovic au părăsit terenul din cauza accidentărilor

Turul 2 al Cupei României la baschet masculin a reprezentat primul moment în care s-au întâlnit echipele din grupa valorică A cu cele din grupa valorică B în actuala stagiune competițională, iar acest lucru s-a lăsat și cu două surprize, dar și cu mai multe accidentări.

În primul meci al zilei, BCM U Pitești a pierdut pe terenul celor de la CSM Focșani, scor 84-88. Hristu Șapera a rămas fără căptanul său, Goran Gajovic, după numai 4:17 minute. Acesta s-a lovit în zona urechii, a fost transportat la spital, dar nu s-a constatat că ar avea ceva grav, așa că s-a întors alături de echipă. Însă nu a mai putut intra la partida jucată în Focșani.

În al doilea meci al zilei și a doua surpriză a serii, cei de la CSM Mediaș au învins Dinamo Știința, scor 84-79. Nici acest meci nu a fost ferit de un moment neplăcut. Astfel, veteranul Octavian Popa Calotă s-a lovit pe finalul primului sfert cu dinamovistul Tony Gugino. „Kevin” și-a spart capul și a ieșit de pe teren direct la spital, unde a primit cinci copci. Din fericire, nu a fost nimic grav și Calotă nu a avut nici el nevoie de internare la spital.

Nu în ultimul rând, CSA Steaua a câștigat cu CSO Voluntari, scor 92-87. Victoria a fost însă una pirică pentru Cătălin Burlacu. Antrenor Stelei l-a pierdut la începutul sfertului 3 pe căpitanul Andrei Mandache. „Mande” a simulat că va trage de 3, Serhat Cetin a mușcat momeala și a căzut fix pe umărul baschetbalistului român. (vezi video mai jos de la 1:11:40)

După ce a primit îngrijiri pe parchet timp de mai multe minute, Andrei a părăsit apoi parchetul, fiind purtat pe brațe de medici. Baschet.ro a încercat să îl contacteze pe Andrei Mandache sau pe oamenii din anturajul clubului roș-albastru, dar nu am reușit să aflăm mai multe detalii despre starea de sănătate.

Vom reveni cu amănunte despre starea de sănătate a celor trei baschetbaliști pe măsură ce vom afla noi informații.

*foto: colaj facebook

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    victorie
    pirica :))))
    Un cuvant pe care nu-l stiam

    Asa da :)))

    P.S. Nu puteti face ceva astfel incat dupa login sa revina la stirea pe care am vrut sa comentez? E destul de peste mana sa citesc stirea, sa vreau sa comentez, sa vad ca nu sunt logat, sa merg la pagina de login care ma duce la pagina de profil si apoi sa stau din nou sa caut stirea pe care voiam sa comentez.
    Pt ca asa cum am mai spus mi se pare mult mai greu sa gasesc ceva pe site-ul asta decat pe vechiul site. Merci!

    cu 4 ani în urmă (28.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii