Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Din nou un meci îngrozitor de greu pentru noi”

Dan Fleșeriu: „Din nou un meci îngrozitor de greu pentru noi”

BC CSU Sibiu a bifat al 8-lea succes în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce a trecut cu greu pe teren propriu de BCM U Pitești, scor 78-73. Dan Fleșeriu a vorbit despre acest succes, repurtat în condiții speciale:

„Din nou un meci îngrozitor de greu pentru noi. Cu o rotație foarte scurtă de această dată, Philmore accidentat, Rolli nu s-a antrenat toată săptămână, bolnav fiind, astăzi a venit direct la meci, iar spre bucuria noastră, soția lui Chatman a reușit să aducă pe lume un copil sănătos și pentru asta îl felicităm. Probabil această naștere a fost la fel de grea ca victoria noastră. Bine că s-a întâmplat așa și la finalul zilei suntem fericiți.”

Antrenorul sibian a vorbit și despre probleme trupei pe care o antrenează:

„Ne chinuim în continuare să găsim cele mai bune formule. Din păcate și astăzi rotația de pe bancă a venit cu foarte puține puncte și acolo va trebui să lucrăm mai mult, până vom reuși. Urmează meciul cu Timișoara, extrem de important. Probabil după Timișoara, vom juca din nou cu Timișoara în Top 6. Așa că sunt două meciuri care ne pot apropia sau îndepărta definitiv de ei și să ne vedem de pregătirea playoff-ului.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii