Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu: „Începând de la primul până la ultimul, toți am fost extrem de slabi”

Dan Fleșeriu: „Începând de la primul până la ultimul, toți am fost extrem de slabi”

După o înfrângere suferită la 19 puncte pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu a înregistrat un nou eșec, de această dată împotriva lui CSM CSU Oradea. Campioana României a controlat jocul din Sala Transilvania de la început până la final și s-a impus cu 85 la 63.

După meci, Dan Fleșeriu a recunoscut momentul dificil în care se află formația sa, reproșându-le jucătorilor săi lipsa de reacție și de dăruire. În același timp, tehnicianul vicecampioanei crede că trupa sa va găsi o soluție pentru a ajunge la nivelul dorit.

O dezamăgire extrem de mare astă-seară. Pentru prima dată, probabil, la Sibiu o lipsă de atitudine, o lipsă de reacție a jucătorilor noștri, o lipsă de încredere în propriile forțe, o lipsă totală de dăruire. Începând de la primul până la ultimul, toți am fost extrem, extrem, extrem de slabi. E adevărat, în fața unei echipe foarte bune, Oradea, dar n-aveam voie să terminăm meciul cu atât de puține faulturi, dacă nu am fost în stare să ne apărăm corect. Puteam să îi trimitem mai mult la aruncări libere. Ei au făcut asta. N-avem absolut nicio scuză și, evident, nu putem să continuăm așa. Va trebui și vom găsi soluții să fim mai buni. Din păcate, deocamdată nu reușim să găsim soluții împotriva Oradiei și Clujului”, conform paginii de Facebook a echipei sibiene.

În ciuda înfrângerii cu CSM CSU Oradea, galben-albaștrii se mențin pe locul al treilea în Liga Națională de Baschet Masculin, având un bilanț de șapte victorii și cinci înfrângeri.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii