Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Niculescu: „Timpul va dovedi dacă aceşti băieţi frumoşi vor face faţă rigorilor primei divizii”

Eduard Popa

Eduard Popa
13.01.2018

dinamo dan niculescu

Dinamo Bucureşti a pierdut duelul din etapa a XIV-a de pe terenul campioanei U-BT Cluj-Napoca, scor 88-62.

La finalul partidei, antrenorul lui Dinamo Dan Niculescu s-a arătat mulţumit de prestaţia tinerilor săi elevi. Acesta a spus că în ciuda problemelor care planează în jurul clubului, proiectul va merge înainte indiferent de probleme.  

„A fost un meci extrem de folositor pentru noi. Am întâlnit echipa campioană şi pe această cale le urez succes şi pe plan intern şi pe cel internaţional. Pentru noi a fost un examen bun pe care l-am trecut cu brio, având în vedere că am o echipă formată doar din tineri limitată numeric. Cred că echipa Dinamo, chiar şi în componenţa actuală, nu s-a făcut de râs. Mai avem foarte, foarte mult de lucru. Momentan pot să spun că timpul ne va dovedi dacă toţi aceşti băieţi frumoşi pe care îi am vor face faţă rigorilor primei divizii şi a loturilor naţionale. Echipa Dinamo va prinde sfârşitul campionatului. Cu sau fără victorie. Cu atât mai mult acum pot spune că în fiecare meci vom da tot ce putem.”

, a spus Niculescu la conferinţa de presă de la sfârşitul partidei. 

Înfrângerea cu U-BT Cluj a fost a 14-a pentru Dinamo în tot atâtea meciuri. Alb-roşii vor juca etapa viitoare tot în deplasare, pe terenul lui BC SCM Timişoara.

*foto: Roby Boroş

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe EEECCC :

    fan U
    Felicit aceasta echipa de copii! Am vazut daruire si darzenie, atat cat au putut. Merita incurajati si sustinuti.
    BRAVO!

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii