Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinișanu: ”Putem elimina pe Steaua din Cupă”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.01.2011

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei BC Timișoara, Dan Păltinișanu, este de părere că gruparea de pe Bega poate elimina formația Steaua Turabo București din sferturile de finală ale Cupei României la baschet masculin.

Păltinișanu a declarat, pentru tvt, că șansele ca Timișoara să treacă de gruparea din Capitală sunt destul de mari. “Nu contează numele adversarului. Eu zic că şi noi avem un lot valoros, iar meciurile de cupă nu seamănă cu cele din campionat”, a precizat jucătorul echipei din Banat.

BC Timișoara este actuala deținătoare a Cupei României, iar Dan Păltinișanu spune că această competiție este una a surprizelor. ”Cupa este o întrecere imprevizibilă, lucru pe care l-am demonstrat și noi anul trecut”, a încheiat Păltinișanu.

Sferturile de finală ale Cupei României se vor desfășura pe 9 februarie, meciurile tur, și pe 16 februarie, partidele retur. Programul partidelor este următorul: BC Timișoara - Steaua Turabo București, Gaz Metan Mediaş - CS Otopeni, CSU Ploieşti - BCM Piteşti și BC Mureș Târgu Mureş - SCM Craiova.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii