Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinişanu: "Suntem aceeaşi care am câştigat Cupa şi am fost vicecampioni. Asta ne-am spus la pauză"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
31.03.2011

Dan Păltinişanu a vorbit la finalul meciului câştigat de echipa sa în faţa Oradei, 73-63 despre ce s-a întâmplat în vestiar, la pauză. Conduşi cu 7 puncte după un joc slab în prima repriză, bănăţenii au ţinut o scurtă şedinţă la cabine. Chiar dacă la reluarea jocului, orădeni s-au distanţat la 11 puncte, alb-violeţii au arătat multă determinare în ultimele două sferturi şi au întors soarta jocului, impunându-se la 10 puncte.

Noi suntem într-un blocaj psihic din cauza rezultatelor, pe care îl vede toată lumea. Noi suntem aceeaşi. Aceeaşi echipă care a câştigat Cupa, care a luat locul 2 în campionat. Asta am şi vorbit la pauză. Trebuie să trecem peste lucru acesta şi cred că în repriza a doua am demonstrat că meritam să câştigăm. Trebuie să câştigăm toate meciurile pe care le mai avem ca să reparăm măcar puţin din imaginea pe care am lăsat-o anul acesta. 

Păltinişanu nu e de acord că BC Timişoara nu are miză în utimele jocuri de campionat şi spune că echipa regretă cele două înfrângeri cu Miercurea Ciuc, care practic au trimis echipa din Banat în play-out.

Aşa e, dar acum nu are rost să ne lamentăm. Ce e în trecut rămâne acolo şi trebuie să ne gândim doar la viitor. Avem miză să câştigăm toate meciurile pe care le jucăm, pentru că suntem profesionişti şi trăim din asta.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii