Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Banciu va evolua la SCM Timișoara

Daniel Banciu va evolua la SCM Timișoara

Daniel Banciu și-a găsit echipă, după ce CSM Mediaș a renunat la participarea în stagiunea 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Baschetbalistul în vârstă de 22 de ani a semnat cu SCM Timișoara și va evolua sub comanda lui Dragan Petricevic.

Daniel Banciu împlinește 22 de ani în luna noiembrie a acestui an și este eligibil în continuare pentru regula U23. El măsoară 2.01 metri și este un jucător de poziția 4.

 

Din lotul echipei noastre pentru sezonul următor va face parte și Daniel Banciu. În vârstă de 22 de ani, eligibil...

Posted by Baschet SCM Timişoara - pagina oficială on Wednesday, September 9, 2020

Banciu a petrecut ultimele două sezoane la Mediaș, unde a bifat 38 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin. În stagiunea 2019/2020 a avut medii de 2.0 puncte și 1.1 recuperări în 8 minute jucate pe meci.

Daniel Banciu a mai jucat la BC CSU Sibiu și în total a strâns 57 de partide în Liga Națională și Cupa României.

foto: Csizer Lorand

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii