Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Popescu revine pe parchet după aproape 4 luni

Daniel Popescu revine pe parchet după aproape 4 luni

Daniel Popescu face parte din lotul lui CSO Voluntari pentru meciurile de la Final 8-ul Cupei României, care se va desfășura între 6 și 9 martie la Cluj-Napoca.

Fostul internațional român a stat departe de parchet aproape 4 luni de zile din cauza unei accidentări musculare, care ulterior a recidivat.


Ultimul meci în care a jucat Dani Popescu a avut loc pe 13 noiembrie 2020 contra lui CSM Târgu Jiu. Fundașul a bifat atunci 20 de minute și a terminat cu 5 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

Dani Popescu revine așadar după aproape 4 luni de pauză și este pregătit să-și ajute echipa în Cupa României, unde este obligatorie regula cu doi jucători români pe teren pe tot parcursul meciului.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii