Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Tasic, gest de respect față de fanii argeșeni, înainte de plecarea de la BCM U Pitești

Danilo Tasic, gest de respect față de fanii argeșeni, înainte de plecarea de la BCM U Pitești

Baschet.ro a anunțat în exclusivitate atât tranferul lui Tony Bishop, cât și plecarea lui Danilo Tasic de la BCM U Pitești. Cu toate acestea, Tasic a mai jucat un meci pentru argeșeni, chiar dacă avea un acord pus la cale cu vicecampioana Bulgariei, Levski Sofia.

Astfel, Danilo Tasic a evoluat în meciul de sâmbătă, contra celor de la CSU Sibiu, pierdut de argeșeni după un meci foarte echilibrat, scor 78-73.

Danilo a jucat 27:33 minute pentru Pitești în duelul din Sala Transilvania, cu 11 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. El a avut 4/11 din acțiune, pentru un indice al eficienței de +15.

În a doua zi după acest meci, BCM U Pitești a anunțat oficial despărțirea de Danilo Tasic, într-o postare pe facebook.

A fost un risc pe care și l-a asumat Tasic, întrucât el avea deja un acord verbal cu Levski Lukoil Sofia. Cu toate acestea, sârbul nu a vrut să își lase coechipierii la greu, mai ales că argeșenii jucau și fără Devin Searcy iar Tony Bishop încă nu ajunsese în România.

În actuala stagiune, Tasic a avut medii de 13,5 puncte, 6,3 recuperări, 2,6 pase decisive, 1,2 intercepții, 1,1 capace și 0.7 posesii pierdute, pentru +17,8 indice al eficienței în 13 partide. De asemenea, Tasic a avut 52% la aruncările din interiorul semicercului, 31% la cele din afara lui și 78% la linia de pedeapsă, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai piteștenilor, într-un sezon presărat de probleme pentru trupa din Trivale.

Acum, Piteștiul lui Hristu Șapera așteaptă întoarcerea lui Tony Bishop în angrenajul formației argeșene și se pregătește pentru a se menține în Top 8, după ce șansele de a rămâne în primele șase au ajuns egale cu zero în urma înfrângerii din Sala Transilvania.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii