Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Tasic va juca la BCM U Pitești în sezonul următor

Danilo Tasic va juca la BCM U Pitești în sezonul următor

În cursul acestei zile (31.08), pe site-ul oficial al lui BCM U Pitești a apărut un comunicat prin care era anunțat faptul că Maksim Sturanovic nu va mai putea evolua în sezonul următor, din motive medicale. Conducerea piteșteană s-a reorientat rapid și a reușit să ajungă la un acord cu un alt pivot sârb.

Este vorba de Danilo Tasic, baschetbalist ce a mai jucat în trecut în campionatul românesc. Acesta sosește de la CSO Voluntari, unde a avut medii de 18.2 puncte, 9 recuperări și 2.7 pase decisive. Tasic a început însă sezonul, în Polonia, la BM Slam Stal Ostrow, formație pentru care a evoluat în doar două partide.

De-a lungul carierei sale, sportivul de 26 de ani a mai trecut pe la KK Constantin Nis, CS Dinamo București și AEK Larnaca.

Danilo Tasic îl va înlocui la BCM U Pitești pe Maksim Sturanovic, ce se află la Belgrad, din cauza unor probleme de sănătate. Formația piteșteană a anunțat că nu se va mai putea baza pe pivotul care a jucat și în stagiunea precedentă sub comanda lui Florin Nini.

Prin urmare, în acest moment, lotul lui BCM U FC Argeș Pitești arată așa: Bozhidar Avramov, Mihai Căprărescu, Iuri Fraseniuc, Tudor Gheorghe, Szabolcs Santa, Goran Gajovic, Lucian Chirof, James Washington, Marius Ciotlăuș, Mihai Măciucă și Danilo Tasic.

6 comentarii la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești S. C. :

    Tasic
    Mi se pare sub Sturanovic. Intr adevar are Si aruncare de la distanță și e putin mai rapid, dar Sturanovic avea de partea lui experiența și o bună constanța. Sa vedem cum va arăta ultimul transfer, mă aștept la ceva de calitate..

    cu 4 ani în urmă (01.09.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești bogdan21:

      DANILO TASIC
      S.C.: DANILO TASICI

      cu 4 ani în urmă (01.09.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești bogdan21:

      SC
      DANILO TASIC e pe pozitia 4; nu il poti compara cu STURO, care e centru clasic!

      cu 4 ani în urmă (01.09.2019)
    • BCM U FC Argeș Pitești Da'Bro:

      Joacă
      4 5...si cred că va juca pe 5 la noi. Mi e greu sa cred ca daca era apt Sturo, ultimul transfer ar fi fost Tasic.

      cu 4 ani în urmă (01.09.2019)
    Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești bogdan21 :

    DANILO TASIC
    L-ati uitat pe ELIJAH ROBINSON !!!

    cu 4 ani în urmă (01.09.2019) Raspunde
  • BCM U FC Argeș Pitești S. C. :

    Lot
    Mai slab decât cel de anul trecut. Mare greșeală renunțarea la Jeremic. Ne bazăm doar pe Gheorghe si Măciucă cs u23, destul de slab. Sub panou stam slab, Santa, Tasic n au cum sa faca fata primelor echipe. Vom avea iar 11 jucători în rotatie, dar unii cu minute foarte putine, la fel ca anul trecut cand antrenorul l a uitat pe bancă pe Paliciuc. Avem 3 jucători buni, Gajovic, Washinton si Abramov, unul despre care nu se știe dacă va confirma sau nu, Robinson si Tasic care nu se ridica la așteptările pentru a ataca top 4, statisticile sale de anul trecut, nu reprezintă nimic. Lotul de anul trecut mi se pare mai valoros decât acesta de acum. Ne batem iara pentru locul 5.

    cu 4 ani în urmă (01.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii