Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darko Vujacic: "Suntem faţă în faţă cu şansa noastră"

Costin Marinescu

Costin Marinescu
30.03.2011

Darko Vujacic, cel mai bun marcator al Piteştiului în acest sezon, speră să facă o partidă mai bun împotriva lui CSU Ploieşti decât împotriva Stelei etapa trecută, pentru a nu da rata playofful. Fundaşul consideră acest meci ca fiind şansa echipei sale de a intra în primele opt ale campionatului şi îşi doreşte victoria pentru a juca fără presiune în ultima etapă, cu Sibiul.

Cu siguranţă nu o să fie uşor dar sper că o să facem o partidă mai bună împotrivă Asesoftului decât cea împotriva Stelei şi nu vom da cu piciorul la întreg sezonul şi să nu intrăm în play off. Jucăm în faţa propriului public şi cred că nu îi vom dezamăgi de data aceasta. Acesta este meciul în care suntem faţă în faţă cu şansa noastră şi ca să fim în primele 8 echipe trebuie să câştigăm doar un meci. În ultima etapă facem deplasarea la Sibiu, echipă care are nevoie de asemenea de victorie pentru a accede în playoff, dar cred că vom merge la Sibiu fără niciun fel de presiune, dacă ne vom asigura calificarea în cercul celor mai bune 8 echipe, diseară, în compania Asesoftului, a declarat Vujacic în exclusivitate pentru totalbaschet.ro

Partida dintre BCM U Piteşti şi CSU Ploieşti va avea loc în această seară, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti şi va fi transmis în direct de TVR3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii