Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declaraţii. Cei mai buni baschetbalişti ai Diviziei A au făcut show la Sibiu

Andrada Comănici

Andrada Comănici
10.04.2011

All Star Game masculin 2011, poate cel mai aşteptat eveniment al calendarului baschetbalistic, s-a desfăşurat în acest an la Sibiu. Drept răsplată pentru toţi iubitorii baschetului din România, cei mai buni baschetbalişti ai campionatului intern şi-au dat mâna pentru a pune la cale un spectacol de neuitat. În premieră, All Star Game 2011 a reunit jucători de la absolut toate echipele Diviziei A, fără nicio excepţie. Astfel, sub comanda lui Marcel Ţenter şi Cristian Achim s-au reunit 14 jucători aparţinând echipelor din nordul ţării, iar duo-ul Vladimir Arnautovic-Tudor Costescu au îndrumat alţi 14 baschetbalişti sudici

Octavian Boian si Hristo NikolovAceastă ediţie a faimoasei bătălii a adus în formaţia Sudului cel mai tânăr baschetbalist al All Star Game-ului din acest an. Este vorba despre Octavian Boian, jucătorul celor de la CSU Cuadripol Braşov, care la numai 22 de ani şi-a trecut în cont prima participare la meciul stelelor:

Pentru mine această selecţie la All Star Game a însemnat foarte mult, am avut foarte multe emoţii şi în acelaşi timp am primit totul cu multă, multă bucurie. A fost frumos să fac echipă cu jucători atât de importanţi şi să descopăr că în ciuda renumelui toţi sunt oameni foarte deschişi şi sociabili. Eu mai am însă de adăugat experienţă şi atunci totul va fi şi mai bine.

Hristo Nikolov, jucătorul Stelei Turabo, nu se află la prima experienţă de acest gen. Bulgarul s-a mai regăsit în loturile echipelor votate pentru All Star Game, însă în ţara sa natală. Deşi obosit după participarea la Final Four-ul Cupei României, stranierul a răspuns prezent invitaţiei la bătălia stelelor:

Pentru mine, ca jucător, All Star a fost un meci ca oricare altul, dar pentru ţară şi pentru iubitorii de baschet din Sibiu, şi nu numai, cu siguranţă a fost ceva special, am văzut o mulţime de copii, a fost show, iar organizarea a fost una chiar bună. Eu am mai participat la All Star Game, acasă, în Bulgaria. Lucrurile se petrec aproximativ la fel şi acolo, se adună la un loc cei mai buni baschetbalişti şi se face spectacol. Adevărul este că sunt puţin obosit după ce în zilele precedente am jucat în Final Four-ul Cupei. Îmi simt muşchii obosiţi, dar suntem jucători profesionişti, am trecut peste toate şi am venit să ne facem datoria fără a forţa prea tare, însă.

Adrian TudorCampioana en-titre a ţării, CSU Asesoft, s-a prezentat şi ea cu trei jucători la All Star Game: Cătălin Burlacu, Levente Szijarto şi Adrian Tudor. Acesta din urmă se află deja la a doua participare la războiul stelelor, după ce şi în 2009 a făcut parte din reprezentativa Sudului, fiind pe atunci jucătorul celor de la CS Otopeni. Totuşi, chiar după doi ani de pauză, fundaşul nu simte nimic schimbat la acest eveniment, păstrându-se nota de spectacol:

Nu pot să spun că a fost vreo diferenţă între această ediţie a All Star Game şi cele precedente, a fost relativ acelaşi tip de spectacol. Lumea vine să se distreze, să vadă jucătorii cei mai bine votaţi, să fie o atmosferă frumoasă şi să ne destindem cu toţii după Cupa României şi înainte de play-off.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii