Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deven Mitchell:”Este o mare realizare atât pentru mine, pentru echipă, cât și pentru orașul Mediaș”

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)

Ioana Ardereanu (Tg-Mureș)
09.04.2011

După prima finală de Cupă câștigata in istoria clubului Gaz Metan Mediaș, echipa care a ieșit învingătoare din meciul împortiva Stelei București cu scorul de 71-61, principalul marcator al învingătorilor cu 22 de puncte, 5 recuperări si 2 intercepții, Deven Mitchell a declarat în exclusivitate pentru totalbaschet.ro că este mândru că a reușit să facă istorie pentru clubul medieșan, câștigând în premieră Cupa. 


Nu a fost cu siguranță un meci ușor. Cred că victoria de ieri ne-a ridicat moralul și ne-a ajutat să reușim două victorii în Cupă și să ne clasăm pe locul întâi. Ma simt foarte bine, eu fiind la prima mea experiență de acest gen în România. Sunt mândru că am facut istorie în această seară, câștigând Cupa. Este o mare realizare atât pentru mine, pentru echipă, cât și pentru orașul Mediaș. Cupa din acest an a însemnat pentru noi o surpriza plăcută. Sunt fără cuvinte. Cred că am câștigat prin defensiva pe care am pus-o în aplicare, faptul că în fiecare moment al meciului știam ce avem de făcut dar si faptul că am reușit să rămânem pe aceeași lungime de undă pe tot parcursul meciului și să ne înțelegem pe teren. După părerea mea, defensiva a fost cea mai importantă. Datorită apărarii am reușit să marcăm puncte importante, zic eu, de la linia de libere.


Întrebat despre procentajul de trei puncte, acesta s-a declarat surpins de nereușitele lor din spatele semicercului, afirmând că echipa sa a trebuit să apeleze la alte opțiuini pentru a câștiga meciul.

 

Procentajul de la trei puncte a fost într-adevar unul slab și faptul că cei mai buni aruncători ai noștri nu au avut nicio reușită de acest fel, a însemnat, să zic așa, un șoc pentru noi. Din fericire, am avut suportul altor jucatori, care au făcut un meci bun. A fost doar o zi în care aruncările din spatele semicercului nu ne-au intrat, așadar a trebuit să apelăm la alte procedee cum ar fi cele de pătrundere. Fanii au fost uluitori deși nu pot sa îmi dau seama cine ne-a susținut din publicul numeros care s-a aflat aici. Vreau însă să le mulțumesc tuturor pentru că ne-au dat motivație și au fost alături de noi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii