Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Deven Mitchell: „Toate slam dunk-urile mele sunt pentru fani”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
31.03.2011

Deven MitchellAmericanul Deven Mitchell a avut un rol esenţial în victoria obţinută de Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu, în faţa celor de la BC Mureş, scor 86-61. Extrema medieşenilor a încheiat partida cu un total de 21 de puncte, iar avansul luat de echipa sa în faţa „tigrilor” pe parcursul confruntării i-a permis acestuia să facă spectacol pentru fanii Gazului veniţi la sală în număr foarte mare:

A fost un meci foarte important pentru noi, echipa din Mureş e una dintre rivalele noastre. Am venit pregătiţi, iar eu,personal, am foat foarte concentrat pentru că am simţit că trebuie să le demonstrăm că suntem maibuni ca ei. Totul a fost pentru fani, toate slam dunk-urile sunt pentru ei, acesta e stilul meu de baschet. Dacă simt că pot înscrie aşa, cu siguranţă o să zbor.

Mitchell a afirmat că atât el cât şi colegii săi au trecut deja de episodul neplăcut de la Târgu Jiu unde medieşenii au fost învinşi fără drept de apel cu scorul de 76-71 de cei de la Energia Rovinari:

Cu siguranţă că ne-a rămas în minte eşecul cu Energia. Lucrul acesta a rămas în mintea mea, dar trebuia să merg înainte, la fel şi echipa. Stiam cât de importantă era această partidă pentru noi. Am fost concentraţi şi din fericire am reuşit să obţinem victoria.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii