Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Devoe Joseph: „Este primul meci al sezonului și fără îndoială avem multe lucruri de îmbunățit”

Devoe Joseph: „Este primul meci al sezonului și fără îndoială avem multe lucruri de îmbunățit”

CSO Voluntari a pierdut partida cu CSA Steaua, prima partidă pentru ambele echipe din actuala ediție a LNBM. 

În ciuda înfrângerii, Devoe Joseph a reușit un debut spectaculos în competiție. Canadianul de la CSO Voluntari a fost cel mai bun marcator al partidei cu 28 de puncte. Acesta a impresionat la aruncările de la mare distanță, procedeu la care a încheiat partida cu 75% (9/12), stabilind rapid un record stagional greu de doborât. 

După partidă, Joseph a declarat: 

Este primul meci al sezonului și fără îndoială avem multe lucruri de îmbunățit. A trecut ceva timp de când nu am mai jucat.

Vreau să îi felicit pe adversarii noștrii de astăzi, au înscris când a fost nevoie.

Întrebat de cum gestionează personal această perioadă dificilă prin care trece sportul la nivel global, Joseph a replicat: 

Este dificil pentru toată lumea, toată lumea este în aceeași situație...dar trebuie să rămânem pozitivi și să ne încurajăm unii pe alții. Este o situație grea...ne este dor și de fani, dar trebuie să ne facem treaba. 

CSO Voluntari joacă astăzi, 11 decembrie, de la ora 20:00 în compania gazdei turneului, U-BT Cluj-Napoca. Partida va fi transmisă în direct pe DigiSport 3, LookSport și FrbTv.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii