Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dinamo București se impune clar în partida cu Athletic Constanța

Dinamo București se impune clar în partida cu Athletic Constanța

Dinamo a câștigat categoric meciul cu Athletic Constanța din Sala Polivalentă Craiova, scor 79-54 (27-13, 16-15, 16-16, 20-10).

Formația din Capitală a început determinată confruntarea și avea un avantaj de 9 puncte pe tabelă după ce au trecut puțin peste trei minute de la start, scor 2-11. Constănțenii au avut o tresărire de orgoliu și au redus ecartul la 2 lungimi, 9-11. Totuși, un parțial de 16-0 al bucureștenilor a dus scorul la 9-25 iar tabela indica 13-27 după primul sfert.

Alb-roșii s-au descurcat foarte bine în prima jumătate a sfertului doi și s-au distanțat la 23 de puncte, scor 15-38. Aflat într-o formă bună, Mario Lazăr a pus probleme defensivei adverse în repetate rânduri iar un three-point play al acestuia a dus scorul la 26-43. Chițu a fost ultimul marcator al primei reprize după ce a reușit un coș de lângă panou, 28-43.

Cane și Price au înscris de la mare distanță în debutul sfertului trei și scorul a devenit 32-51. Popa Calotă a stabilit un avantaj de 22 de puncte pentru Dinamo după ce a marcat una dintre cele două libere primite, 34-56. Cristi Mâinea a înscris din apropiere printr-un lay-up, 38-57, iar Amedeo Casale a dus scorul la 38-59 prin același procedeu. Cristi Mâinea și Gribinic au punctat din spatele semicercului pentru constănțeni și au redus diferența la 15 puncte înaintea sfertului patru, scor 44-59.

Masters a înscris de la mare distanță și a modificat tabela la 46-64 iar Casale a majorat diferența la 20 de puncte după ce a transformat două libere, 46-66. Ulterior, Dinamo a reușit un run de 11-0 și scorul a devenit 48-77. Ursu a transformat trei libere la rând pentru Constanța, 51-77 iar Zetos a punctat din apropiere pentru 51-79. Mâinea a înscris din afara semicercului, 54-79, stabilind astfel scorul final.

Timothy Price a înscris 21 de puncte pentru Dinamo iar Armin Cane a pus 13 puncte pe tabelă. Javon Master a fost al treilea pe lista marcatorilor de la învingători cu 12 puncte.

Cristi Mâinea a fost principalul marcator al echipei din Constanța cu 13 puncte înscrise. Mario Lazăr și Christian Chițu au reușit să marcheze fiecare câte 10 puncte.

*Foto: Facebook Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii