Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Divizia A pe Digi Sport şi Digi Sport Plus

Costin Marinescu

Costin Marinescu
12.04.2011

Meciurile din campionatele masculin şi feminin de baschet vor putea fi urmărite pe Digi Sport. Canalul TV de sport al grupului RCS&RDS a achiziţionat drepturile de televizare ale primelor 3 opţiuni din fiecare etapă. Contractul începe cu prima fază a playoffului sezonului actual şi se întinde pe următorii 3 ani.

Radu Abramescu, producător general ştiri şi comentator în cadrul Digi Sport, a precizat pentru totalbaschet.ro că postul TV la care lucrează nu are exclusivitate asupra drepturilor de televizare, oricare alt post TV putând opta pentru opţiunile 4-8 ale fiecărei etape.

În condiţiile noului contract şi din cauza grilei de weekend extrem de încărcate a posturilor Digi Sport şi Digi Sport Plus, partidele vor fi transmise vineri şi luni şi vor fi comentate de Radu Abramescu şi Ştefan Lecca.

Prima partidă transmisă de Digi Sport Plus va fi Meciul 1 al Finalei Diviziei A feminin dintre CSM Satu Mare şi ICIM Univ V. Goldiş Arad, marţi seară, cu începere de la ora 20:00. Miercuri de la ora 20:00 va fi transmis meciul dintre CSU Ploieşti şi BCM U Piteşti contând pentru Faza I a Playoffului masculin iar joi, 14 aprilie, de la aceeaşi oră va fi difuzat în direct meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi CSM Oradea din cadrul aceleiaşi competiţii.

Televiziunea Română, cea care a transmis meciurile de baschet din campionatul intern în ultimele două sezoane, a pierdut dreptul la primele opţiuni ale fiecărei etape din cauza nerespectării unei clauze din contractul pe care aceasta îl avea încheiat cu Federaţia Română de Baschet, ce preciza ca cel puţin un meci pe etapă să fie transmis pe TVR2.

5 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    BINE !
    Foarte bine , TVR3 nu se prindea in multe zone , baschetul se ridica tot mai mult in preferintele telespectatorilor.

    cu 13 ani în urmă (12.04.2011) Raspunde
  • uskatu :

    digi
    foarte bine,si dat fiind ca mai sunt cateva pachete poate o sa vedem toate meciurile pe alte canale.Cumva Digi se baga si in sponsorizari?Hai CSM Oradea

    cu 13 ani în urmă (12.04.2011) Raspunde
  • bandika :

    :(
    nu prea is incantat de aceasta stire, inseamna ca derbiurile se vor juca vinerea sau luni, zile in care lumea nu prea merge la sala din cauza lipsei de timp. si digisportu nu prea se prinde tvr-ul se prindea si fara cablu si mai vedeai baschet

    cu 13 ani în urmă (12.04.2011) Raspunde
  • bandika :

    :)
    daca sunteti axati pe fotbal ramaneti pe fotbal. Cum ii un derbi sibiu-mobitelco sau invers sa se joace lunea, multi is la lucru, e rau ca un asemenea derbi sa se joace luni, cand in weekend e sarbatoare in acea zi daca ar fi sambata. Puneti cumva meciurile macar un meci sa fie sambata

    cu 13 ani în urmă (12.04.2011) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu airjordan :

    live
    acest lucru are si parti bune, dar si parti rele.
    partea buna este ca incepe (prin interesul pe care se pare ca il au posturile de sport) si baschetul sa "prinda" si asta nu poate decat sa ne bucure. poate o sa avem emisiuni dedicate baschetului, rezumate de la toate partidele din etapa (ceea ce pana acum nu prea vedeam).
    partea proasta este ca daca nu esti abonat rcs nu ai digi asa ca..., air faptul ca solicita meciurile vinerea si lunea inseamna ca mai avem mult pana ce baschetul poate sa rivalizeze cu alte sporturi (in special fotbalul)

    cu 13 ani în urmă (13.04.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii