Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Djordje Simeunovic trece la CSM Focșani 2007

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.08.2019

Djordje Simeunovic trece la CSM Focșani 2007

CSM Focșani 2007 a anunțat transferul jucătorului sârb Djordje Simeunovic. Acesta sosește de la CSM VSKC Miercurea Ciuc, acolo unde a evoluat în sezonul 2018/2019.

Djordje Simeunovic s-a născut pe 26 aprilie 1995 la Krusevac, Serbia. El măsoară 2.01 metri și este un jucător care poate evolua pe pozițiile 3-4. El și-a început cariera în țara natală, unde a jucat pentru Mega Basket, Smederevo 1953, KK Vrsac, FMP și OKK Belgrad.

În 2018 Djordje Simeunovic a semnat cu CSM VSKC Miercurea Ciuc pentru care a jucat 27 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin. Sârbul a avut medii statistice de 22.7 puncte, 5.9 recuperări și 2.8 pase decisive pentru 20.3 la eficiență în 35.3 minute. Simeunovic a încheiat sezonul cu procentaje de 59.6% de la 2 puncte, 43.9% de la 2 puncte și 73.0% de la linia de libere.

CSM Focșani i-a mai transferat în această vară pe Jabari Craig, Donovan Smith și Mitchel Akim Eric. Vrâncenii i-a prelungit contractul americanului Cameron Cornelius și l-au confirmat în poziia de antrenor principal pe Mihai Petruț. Djordje Simeunovic este ultimul jucător străin transferat de CSM Focșani 2007 în această campanie de transferuri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii