Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Ne-am ținut de planul pe care antrenorii noștri l-au făcut”

Donatas Tarolis: „Ne-am ținut de planul pe care antrenorii noștri l-au făcut”

Sferturile de finală ale Cupei României au început cu Derby-ul Ardealului, adjudecat de U-Banca Transilvania la o diferență de 19 puncte: 83-64. Desfășurarea meciului a fost foarte interesantă, iar spectacolul a avut loc în defensivă, nu în ofensivă.

Donatas Tarolis a fost o piesă importantă din angrenajul lui Mihai Silvășan, fiind aproape de un double-double. Lituanianul și-a încheiat prestația cu 9 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive și un indice al eficienței de +17.

La conferința de presă, Tarolis a mărturisit că disputa cu BC CSU Sibiu a fost una dificilă, în special, din pricina agresivității arătate de galben-albaștri.

A fost un meci dificil așa cum sunt toate întâlnirile cu Sibiu. Este o mare rivalitate între cluburile noastre. Ei au jucat foarte fizic, au reușit multe recuperări ofensive și au evoluat puțin murdar. Am răspuns în aceeași manieră și ne-am ținut de planul pe care antrenorii noștri l-au făcut. Acest lucru ne-a făcut să câștigăm. Fiecare victorie este importantă și acest succes venit înaintea Anului Nou sper să ne ajute să păstrăm această formă și în următorul an.”

Fiind întrebat dacă crede că U-BT Cluj-Napoca a obținut calificarea, baschetbalistul de 25 de ani a răspuns următoarele:

Sigur că nu. Așa cum a spus și domnul antrenor, e foarte greu să câștigi acolo și ei pot să ne bată la 20 de puncte. Au fani excelenți, o sală foarte bună și marchează multe coșuri de la distanță pe teren propriu. Va fi un duel dificil și trebuie să fim pregătiți.”

Returul Cupei României va avea loc miercuri, 15 ianuarie 2020, în Sala Transilvania din Sibiu.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii