Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis: „Vrem să continuăm tot așa și să câștigăm toate meciurile”

Donatas Tarolis: „Vrem să continuăm tot așa și să câștigăm toate meciurile”

U-Banca Transilvania și-a trecut în cont o nouă victorie în Liga Națională, după ce a trecut acasă de Dinamo Știința București, scor 101-90. La finalul întâlnirii din BTarena, jucătorul clujenilor, Donatas Tarolis, a oferit declarații în fața presei:

A fost un meci foarte greu pentru noi, Dinamo a jucat foarte bine. Au luptat din greu dar noi am răspuns la fel și asta ne-a adus victoria. În fiecare meci încercăm să mergem cu aceeași energie, cu puteri depline și nu a fost o problemă în acest sens după ce am jucat și miercuri cu Enisey.

Întrebat despre invincibilitatea din campionat, Donatas a răspuns:

E foarte important pentru noi, vrem să continuăm tot așa și să câștigăm toate meciurile. Când ieșim pe teren dăm tot ce avem mai bun și sperăm să câștigăm fiecare meci din acest sezon.

Referitor la următorul meci din Liga Națională, cu BCM U Pitești, acesta a spus:

Mâine vom încerca să ne odihnim iar apoi ne vom antrena din greu pentru a ne pregăti de meciul cu Pitești.

Tarolis a fost chestionat de asemenea despre următoarea fază din FIBA Europe Cup:

Toate echipele cu care vom juca sunt bune, va fi o grupă grea pentru noi dar vom încerca să obținem ce am obținut și până acum, să dăm totul și să încercăm să câștigăm.

*Foto: U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii