Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donte Gennie mulţumeşte fanilor pentru sprijinul acordat în meciul cu Ploieştiul

Costin Marinescu

Costin Marinescu
31.03.2011

Donte Gennie, cel mai bun jucător al Piteştiului în victoria contra lui CSU Ploieşti, consideră că diferenţa dintre cele două echipe s-a făcut prin faptul că, împreună cu coechipierii săi, au jucat ca o adevărată echipă iar publicul i-a susţinut pe toată durata partidei.

A fost un meci  contra unei echipe valoroase care a jucat bine până la final. Un merit pentru reuşita noastră îl au şi fanii fără al căror suport nu cred că am fi avut puterea să câştigăm. Am jucat bine, ca o adevărată echipă, iar aceasta a făcut diferenţa. Este foarte important că am intrat în playoff şi că avem şansa de a demonstra că facem parte dintre cele mai bune echipe, a declarat conducătorul de joc în exclusivitate pentru totalbaschet.ro

BCM U Piteşti a câştigat meciul cu CSU Ploieşti cu 88 - 78 şi şi-a asigurat prezenţa în playoff. Gennie a terminat partida cu 28 puncte, 7 dintre acestea fiind marcate în ultimul minut de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii