Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic cere sprijinul fanilor

Andrada Comănici

Andrada Comănici
14.01.2011

După un retur slab de campionat încheiat doar pe poziţia a doisprezecea, la egalitate de puncte, 21, cu CSU Sibiu, BC Timisoara face apel la sprijinul fanilor si pentru retur. Inaintea meciului cu BC Mures, antrenorul Dragan Petricevic si baietii sai cer o mobilizare generala din partea fanilor care sunt asteptati in numar cat mai mare la sala pentru a incepe anul cu dreptul.

„De data asta este nevoie, trebuie sa intelegem, de ajutorul publicului. Exista niste bannere prin oras pe care scrie „Nu te pune cu timisorenii”. Eu cred ca in acest retur este cazul sa aratam acest lucru, pe plan sportiv bineinteles, ca nu trebuie nimeni sa se puna cu noi deoarece poate ca suntem cei mai periculosi atunci cand deja toata lumea crede ca nu mai putem! Nu putem sa schimbam starile de la o sambata la alta, sa trecem de la nunta la inmormantare. Eu sunt convins ca aceasta echipa va mai da inca multa, multa satisfactie timisorenilor doar sa avem un pic rabdare. Jucatorii sunt increzatori, dar au si ei nevoie de sprijin.” a declarat Dragan Petricevic pentru Analog TV.

Preparatorul fizic face astfel apel la orgoliul banatenilor. Refacerea tripletei Markovic-Pesic-Dzambic este atat, soluţia pe care mizează antrenorul pentru a readuce echipa pe linia de plutire, cat si un motiv in plus pentru banateni sa asiste la meciuri si sa-si incurajeze echipa. 

Dragan Petricevic

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii