Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: „Putem vorbi despre o echipă cu un înalt simţ al responsabilităţii, mai ales faţă de societatea din Timişoara”

Dragan Petricevic: „Putem vorbi despre o echipă cu un înalt simţ al responsabilităţii, mai ales faţă de societatea din Timişoara”

Antrenorul lui SCM Timișoara, Dragan Petricevic, a prefațat partida de pe terenul campioanei României, CSM Oradea, programată astăzi, 11 ianuarie, de la ora 19:00. 

Spre finalul declarației, tehnicianul bosniac, a ținut să menționeze, din nou, faptul că echipa pe care o antrenează se confruntă cu probleme financiare. De asemenea, acesta susține că o partidă cu o echipă precum Oradea este întotdeauna benefică pentru a pregăti următoarele partide și Final Four-ul Cupei României, turneu la care SCM Timișoara s-a calificat după o dublă manșă cu BCM U Pitești. 

Acest meci vine după o deplasare obositoare pentru noi. Cu siguranţă, faptul că am jucat miercuri la Piteşti nu este un lucru favorabil în vederea partidei cu Oradea, dar, ca de fiecare dată, vom încerca să găsim resurse să jucăm un baschet bun. Sunt conştient, datorită experienţei pe care o am, că forma sportivă nu poate fi păstrată pe o perioadă foarte lungă de timp, fie că ne referim la una înaltă sau la una scăzută. Noi am avut o formă sportivă bună în ultimele 45 de zile şi am simţit o scădere la meciul cu echipa din Piteşti. Sper că vom echilibra cât de bine putem această situaţie la partida cu Oradea, o echipă deosebit de valoroasă, cu cel mai omogen lot din campionatul intern. Cu siguranţă acest meci ne va ajuta să ne pregătim foarte bine pentru ceea ce urmează, şi anume pentru partida cu echipa din Sibiu, apoi pentru duelurile din grupa 1-6, unde sperăm să ajungem, sau pentru cele din grupa 7-12 şi, bineînţeles, pentru turneul final al Cupei României. Nu cred că s-a instalat o foarte mare euforie după calificarea la turneul final al Cupei României, astfel încât să fie nevoie să revenim cu picioarele pe pământ. La Piteşti nu am jucat cel mai bun baschet al nostru, dar ne-am atins scopul pe care l-am avut pentru meciul retur. Există alte probleme, dar despre ele s-a vorbit deja de foarte multe ori, nu trebuie să le mai amintim. Putem vorbi despre o echipă cu un înalt simţ al responsabilităţii, mai ales faţă de societatea din Timişoara.

Partida din Arena Antonio Alexe apare în grilă de programe a postului DigiSport 3. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii