Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragoș Diculescu: „Indiferent de poziție, în playoff este locul unde baschetul contează cu adevărat”

Dragoș Diculescu: „Indiferent de poziție, în playoff este locul unde baschetul contează cu adevărat”

SCM Craiova a dispus de CSM Târgu Jiu cu scorul de 80-51 și a obținut a 8-a victorie stagională. 

Dragoș Diculescu, unul dintre principalii realizatori ai craiovenilor cu 18 puncte (5/8 la două puncte, 2/7 la trei puncte și 2/2 la libere), 6 recuperări și 3 pase decisive, a vorbit la finalul partidei: 

Știam că nu o să fie un meci ușor. Târgu Jiu este o echipă cu jucători de calitate, fapt demonstrat când au obținut victoria împotriva Stelei. Cred că am pregătit meciul destul de bine și am fost în anumite momente suficient de focusați ca să punem control asupra jocului. Cu siguranța a fost un meci bun din care vom avea multe învățat. Per total suntem mulțumiți că am reușit să folosim o rotație mai lungă și sunt bucuros că am terminat meciul sănătoși. 

Referitor la următorul meci al echipei sale, cel împotriva lui CSM Galați, programat astăzi, 7 februarie, de la ora 16:00, internaționalul român de 21 de ani a declarat: 

Am urmărit cu atenție meciurile echipei din Galați. Au pus probleme majoritatea echipelor din Top 8. Sunt o echipă puternică și cu siguranță va trebui să dăm 100% pentru a obține un rezultat pozitiv, însă suntem pregătiți și sper să ne recuperăm cât mai bine până la ora meciului. 

Cu un meci înaintea finalului turului de campionat, SCM Craiova ocupă locul 4 în LNBM cu 8-4 la general. Întrebat despre modul în care vede șansele echipei sale la o clasare în primele 6 sau primele 4 echipe ale campionatului la finalul sezonului regulat, Diculescu a replicat: 

Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Sunt unele lucruri care nu depind de noi, adică pandemia...Dacă suntem toți sănătoși la ora meciului, oricărui meci, cred că avem o șansă bună să ne clasăm în primele 6-4 echipe. Indiferent de poziție, în playoff este locul unde baschetul contează cu adevărat. 

*foto: Facebook Craiova Baschet Fans 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii