Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drăgușin: „Trebuie să ne trezim la realitate și să începem să jucăm”

Ioana Ardereanu, Foto: adevarul.ro

Ioana Ardereanu, Foto: adevarul.ro
27.03.2011

Energia Rovinari a obținut, pe teren propriu, o victorie importanta atât pentru moralul echipei cât și pentru cel al fanilor, în fața grupării din Mediaș, scor 76-71. După o partidă în care formația medieșană a fost condusă în majoritatea timpului pe tabela de marcaj, Ionuț Drăgușin, pivotul echipei oaspete a declarat în exclusivitate pentru totalbaschet.ro că meciul de sâmbătă seară a fost unul mai dificil decât se aștepta. Acesta și-a exprimat de asemnea dorința ca echipa sa să își revină și să joace la fel cum o făcea pe sfârșitul turului.

Nu știu ce să zic. A fost un meci mai dificil decât mă așteptam. Suntem, sincer, un pic triști, supărați pe noi înșine pentru că suntem de vină cu toții. Trebuie să ne trezim odată la realitate și să începem să jucăm pentru că nu vom câștiga niciun meci doar prin poziția pe care o ocupăm în clasament. Noi înșine ne-am pus probleme. Absolut nimeni nu ni le-a creat. Cred că ne facem singuri viața grea. Noi suntem de vină și atât. Sincer, nu-mi doresc decât că echipa noastră să își revină și să joace așa cum am facut-o pe finalul turului de campionat. Acolo cred că am demonstrat tuturor că avem valoare și că putem juca bine. Nu știu ce ni se întâmplă pentru că nu jucam nimic. Ne pare rău pentru toată lumea, pentru noi și pentru suporterii noștri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii