Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Drumul spre Final 4. Gaz Metan Mediaş

Costin Marinescu

Costin Marinescu
06.04.2011

Gaz Metan Mediaş a întâlnit în drumul său spre Final 4 pe CSU Atlassib Sibiu şi pe CS Otopeni, impunându-se fără niciun fel de problemă în toate cele patru meciuri disputate până optimi şi sferturi.

Mediaşul a disputat primul meci din actuala ediţie a Cupei României la Sibiu şi a câştigat cu 92-62. Jarrett Howell a marcat 20 de puncte iar Titus Nicoară 18 într-o partidă fără istoric contra unei echipe la care doar un singur jucător, Harrison, a atins graniţa celor 10 puncte înscrise.

Returul a fost puţin mai echilibrat decât prima întâlnire, Sibiul chiar conducând pe tabelă în primele 5 minute ale jocului. Cu 14 puncte şi 10 recuperări, Titus Nicoară a făcut din nou un meci bun iar echipa sa s-a impus cu 89-75.

Partida tur din sferturi, contra CS Otopeni, o echipă ce eliminase în optimi pe Politehnica Iaşi, a adus şi un record de puncte marcate de o echipă, într-un meci, în actuala ediţie a competiţiei. Mediaşul a câştigat cu 112 – 70, distugându-şi prin aruncările de la mare distanţă (12 din 18) şi pe contraatac. Uros Velikovic a marcat 5 din cele 12 aruncări de 3 puncte ale gazdelor şi a terminat partida cu 24 puncte, fiind urmat pe lista marcatorilor de Howell cu 21 reuşite.

Meciul de la Otopeni, disputat doar pentru palmares, a fost o bună ocazie pentru jucătorii pe care ambele echipe îi foloseşte mai puţin în meciuri să prindă minute pe parchet. Mediaşul a câştigat cu 80-65 iar Velikovic a făcut, din nou, un meci bun terminând cu 20 de puncte dintre care 18 înscrise de la mare distanţă.

Jarrett Howell este leaderul echipei la puncte şi pase decisive reuşite pe meci. El a marcat, în medie, 16.75 puncte şi a pasat decisive de 4.75 ori pe partidă.

Pe locul secund la puncte dar pe primul la capitolul recuperări totale este Titus Nicoară. Românul a recuperate 8.25 mingi pe meci şi a marcat 16.5 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii