Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dzambic vrea să-l bată iar pe Velickovic

Roxana Prichici

Roxana Prichici
21.01.2011

La revenirea în Banat, Rade Dzambic a adus cu el și norocul care le-a lipsit timișorenilor în tur. La primul meci cu Dzambic, ”leii” au obținut o victorie de senzație în fața lui BC Mureș și acum vor să dea lovitura pe terenul liderului. ”La Mediaş vrem să facem un meci bun şi să câştigăm. Nu e niciun motiv pentru care ar trebui să ne fie frică de acest meci. Victoria de la Mediaş ne-ar ajuta să redresăm poziţia din clasament“, a declarat sârbul pentru sportvest.info

Dzambic a bifat deja o victorie împotriva Gazului în actualul sezon, învingându-i pe medieșeni în tur cu CSM București, scor 92-86. În schimb, BC Timișoara a pierdut meciul de pe teren propriu cu Nicoară și compania, scor 79-82. 

Dzambic ne-a bătut cu CSM, acela era alt meci, nu poate fi vorba de o revanșă, pot să spun doar că vreau să câștig”, a spus Uros Velickovic pentru totalbaschet.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii