Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

F8 M. Cătălin Petrișor: „Am pornit dezavantajați”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
11.02.2018

Formația gălățeană nu s-a putut baza pe Jarvis Threatt în disputa cu CSM CSU Oradea. Phoenix a cedat cu 67-82 după ce s-a apropiat la patru puncte de la -21. Cătălin Petrișor a fost cel mai eficient jucător al gălățenilor, cu 11 puncte și 6 pase decisive.

„Am pornit dezavantajați, am avut ghinionul ca un jucător foarte important pentru noi să fie accidentat. Nu am venit nicidecum cu gândul să ne predăm sau ceva de genul ăsta. Noi am venit să ne jucăm șansa și să jucăm jocul nostru. Cred că am reușit cât de cât să facem o figură frumoasă. Am jucat de la egal la egal cu Oradea mare parte din meci. O echipă care are pretenții la trofeu și cu o rotație mult mai lungă decât noi pentru că și acolo s-a făcut diferența. Pe final, poate și datorită oboselii și câteva decizii acolo, la mustață să spun așa, au fost decisive. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Oradea, le urăm succes, și noi să ne vedem acum de treabă. Avem o restanță foarte importantă săptămâna viitoare și trebuie să câștigăm obligatoriu. Ne întoarcem la treabă cu gândul la următoarele meciuri”, a declarat Cătălin Petrișor după primul sfert de finală.

Acesta a vorbit și despre mingea cu care s-a jucat, diferită de cea din campionat.

„Cam majoritatea jucătorilor au plâns puțin, să zic așa, de mingea asta. Nu suntem obișnuiți să jucăm cu aceste mingi, în campionat jucăm cu altfel de mingi. Aluneca puțin și când transpirăm aluneca chiar destul de rău. Dar și noi, și ei, am jucat cu aceeași minge, nu putem acum să dăm vina pe asta”, a concluzionat Petrișor. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii