Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FCC Baschet Arad s-a deplasat la Satu Mare cu acordul DSP, după ce a fost depistat un caz de coronavirus

FCC Baschet Arad s-a deplasat la Satu Mare cu acordul DSP, după ce a fost depistat un caz de coronavirus

Înaintea turneului 1 din LNBF, echipele participante au efectuat testările obligatorii de coronavirus premergătoare intrării în bulele epidemiologice.

FCC Baschet Arad a avut nevoie de aviz din partea DSP pentru a face deplasarea la Satu Mare, notează publicația aradon.ro. În cadrul formației arădene a fost depistată jucătoarea Rebecca Lipovan ca fiind pozitivă la testul de COVID-19. Aceasta a intrat în izolare, iar DSP Arad a început o anchetă la echipă. Ulterior, instituția și-a dat acordul ca gruparea antrenată de Bogdan Bulj să participe la turneul 1C din Liga Națională.

Trupa galben-albastră va disputa primul meci al noului sezon din campionat în fața celor de la CSU Rookies Oradea. Întâlnirea este programată să aibă loc vineri începând cu ora 17:00.

Pe de altă parte, Sepsi-SIC a anunțat prin intermediul paginii de Facebook că în urma testării de dinaintea primului turneu LNBF, toată lumea a primit înapoi rezultate negative. Astfel, întreg lotul de jucătoare și toți membrii staff-ului pot lua parte la primele etape din noua stagiune. Gruparea din Sfântu Gheorghe găzduiește în Sepsi Arena turneul 1A.

Elevele lui Zoran Mikes vor începe campionatul cu o confruntare împotriva celor de la CSM Târgoviște. Meciul se va desfășura vineri de la ora 19:00.

*Foto: FCC Baschet Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii