Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mureş 2011. Avancronică. CSA Steaua Turabo Bucureşti - CSU Ploieşti

Costin Marinescu

Costin Marinescu
06.04.2011

            

07 aprilie, ora 18:00

TVR 3, în direct

Prima semifinală a Final 4 opune pe CSA Steaua Turabo Bucureşti şi CSU Ploieşti.

După ce la finalul săptămânii trecute au ameninţat cu boicotarea turneului din cauza restanţelor financiare pe care clubul le are de achitat către ei, jucătorii Stelei au respectat blazonul şi competiţia şi se vor prezenta la startul meciului.

Bucureştenii abordează Turneul final al Cupei României după ce au învins în optimi şi sferturi pe concitadina de la CS Municipal, respective pe deţinătoare entitre a titlului, BC Timişoara.

Ploieştiul vine la Tg. Mureş cu gândul spălării ruşinii din ediţia trecută, când, după ce a câştigat şapte ediţii consecutive ale competiţiei, a fost eliminată în semifinale de Gaz Metan Mediaş. În drumul său spre Final 4 echipa antrenată de Dado Arnautovic a învins pe Energia Rovinari în prima fază şi pe BCM U piteşti în faza secundă a competiţiei.

În sezonul regulat al Diviziei A scorul general al întâlnirilor dintre cele două echipe este egal, 1-1, fiecare câştigând pe propriul teren. Ploieştiul s-a impus în tur cu 66-53 iar Steaua în retur cu 93-92, într-un meci cu două reprise de prelungiri.

Semifinala va începe la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de TVR 3. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii