Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mureş 2011. Avancronică Finala Mică. CSU Ploieşti - BC Mureş

Costin Marinescu (Tg. Mureş)

Costin Marinescu (Tg. Mureş)
08.04.2011

Cupa României

Finala mică

Tg. Mureş

ora 20:00

                   

CSU Ploieşti şi BC Mureş, echipele învinse în prima zi a Final 4, se întâlnesc în această seară, de la ora 20:00, în Final Mică a competiţiei.

Ploieştenii au pierdut în prima semifinală în faţa echipei Steaua Bucureşti cu 60-75 şi sunt la a doua ediţie a Final 4 când nu acced în Finala Mare. Steaua a tranşat partida în repriza a doua pe care au câştigat-o la o diferenţă de 20 de puncte. Ploieştiul a pierdut clar lupta sub panouri, fiind depăşită cu 48-29 la recuperări şi 59-33 la procentajul aruncărilor de spaţiul de trei secunde şi semidistanţă.

Cel mai bun marcator al Ploieştiului a fost Adrian Tudor, cu 17 puncte, urmat de Cătălin Burlacu şi Calhoun Quarraan cu câte 12.

BC Mureş a avut o evoluţie similară cu cea a Ploieştiului în semifinale, fiind învinsă de Gaz Metan Mediaş cu 100-88, într-un meci pe care medieşenii l-au dominat la toate capitolele. Jason Forte, Jujuan Cooley şi Andrei Căpuşan s-au combinat pentru 65 din cele 88 de puncte ale Mureşului dar efortul lor nu a fost susţinut de niciun alt jucător iar acest lucru i-a costat victoria.

Ploieştiul porneşte favorită în această seară, mai ales că “tigrii” nu au repurtat nicio victorie în faţa Asesoftului în întreaga lor istorie.

Un lucru inedit este acela că la ora la care se va disputa Finala Mică vom cunoaşte deja câştigătoare trofeului deoarece meciul pentru locul 1 se va juca de la ora 18. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii