Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mureş 2011. Bruno Soce: ”Nu există o favorită, toate echipele au șanse să câștige Cupa”

Roxana Prichici

Roxana Prichici
06.04.2011

După ce în sezonul trecut a pierdut finala Cupei în favoarea formației Elba Timișoara, Gaz Metan vrea să dea lovitura la Târgu-Mureș și să câștige primul trofeu din istoria baschetului medieșean. Tehnicianul Bruno Soce are încredere în echipa lui, dar avertizează că lupta pentru Cupă va fi aprigă, echipele calificate la turneul final fiind redutabile.

 

Domnule Soce, cum vedeți Final Fiur-ul de la Târgu-Mureș?

Noi suntem deciși să cucerim trofeul, dar toate echipele pornesc cu șanse egale de a câștiga. Nu există o favorită! Știm ce s-a întâmplat anul trecut, când Elba Timișoara și-a adjudecat Cupa. Noi o să facem tot posibilul să luăm Cupa, ne pregătim bine, muncim mult și sperăm ca eforturile să ne fie răsplătite.

Care jucători de la BC Mureș vi se par cei mai periculoși?

Cooley, Mladenovic.. BC Mureș are jucători care dacă prind o zi bună pot bate pe oricine. Pentru a câștiga trebuie să-i anihilăm pe doi dintre oamenii lor de bază și să avem grijă și la români.

Ați fi preferat un alt adversar în semifinale?

Nu, nu se poate spune că ar fi fost mai ușor cu CSU Asesoft sau cu Steaua, deci nu contează cu cine jucăm. Toate echipele sunt puternice, nu exista meci ușor la acest turneu final.

Ce părere aveți despre cealaltă semifinală?

Steaua i-a bătut pe ploieșteni în ultimul meci, ceea ce înseamnă că au șanse să o facă din nou. CSU Asesoft a demonstrat că are valoare. Nu e ușor să dai un pronostic.

Dacă ajungeți în finală, cu cine ați vrea să jucați?

Nu am nici o preferință, fiecare meci e interesant.

Este Cupa un trofeu mai ușor de obținut decât titlul?

Cupa e cu două tăișuri. În Final Four ai de câștigat două meciuri pentru a câștiga trofeul, drumul spre titlu e mult mai lung. Pe de cealaltă parte, în play-off sunt serii în care dacă ai greșit într-un meci ai ocazia de ați repara greșeala în următorul meci, în Cupă dacă greșești în semifinale ratezi finala.

În cazul în care Gaz Metan câștigă Cupa, ar putea intervene o relaxare la echipă în ceea ce privește play-off-ul?

Suntem foarte motivați și ne dorim să câștigăm toate competițiile în care suntem angrenați, Cupă, campionat și să nu uităm de Liga Europei Centrale. Nu am renunțat la a juca meciurile rămase cu ”U” Mobitelco, nu știu exact când se va întâmpla asta, dar noi vrem să jucăm.

Întâlniți CSM Oradea în primul tur al play-off-ului, cum vi se pare?

CSM Oradea este o echipă bună, care joacă un baschet de calitate. Trebuie să abordăm meciurile cu atenție, cu o pregătire bună și un joc pe măsură . Primele patru clasate au avantajul terenului propriu, dar celelalte echipe au potențialul și resursele de a produce surprize, de a câștiga chiar și în deplasare.

Se conturează o semifinală cu ”U” Mobitelco?

La prima vedere așa s-ar părea, dar eu aș spune că nici noi nici ”U” Mobitelco nu suntem ca și calificați. Clujenii joacă cu CSU Atlassib, nu le va fi ușor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii