Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mureş 2011. Cătălin Buralcu: „Obiectivul nostru este câştigarea Cupei"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2011

Cătălin Burlacu, pivotul lui CSU Ploieşti, spune, într-o declaraţie acordată Federaţiei Române de Baschet, că obiectivul echipei sale este câştigarea Cupei României şi asigură fanii echipei sale că nu vor mai repeta greşelile copilăreşti făcute în meciurile cu Steaua şi Gaz Metan Mediaş din campionat.

Obiectivul nostru este câstigarea Cupei! Mergem să ne facem jocul, să facem spectacol, iar la final să ridicăm trofeul deasupra capului. Probabil vor fi meciuri echilibrate, dar noi avem experienţa de partea noastra iar istoria ne obligă să câstigăm! Greşelile copilăreşti pe care le-am făcut în campionat, cu Steaua şi cu Mediaş, cu siguranţă nu se vor repeta la acest Final Four. În finală mi-aş dori să jucăm împotriva Mureşului pentru că ar fi o atmosfera incendiară şi acest lucru ne-ar motiva şi mai mult, a spus Burlacu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii