Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mureş 2011. Jozsef Szalkay: „Dorim să întâlnim Steaua în finală”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2011

Într-o declarație acordată site-ului Federației Române de Baschet, președintele clubului BC Mureș Târgu Mureș - organizatorii Final Four-ului Cupei României - Jozsef Szalkay, a declarat că obiectivul echipei sale este accederea în finala competiție. Szalkay crede că Mureșul are puterea de a învinge în semifinale pe Gaz Metan Mediaș, dorind ca în finală să întâlnească pe CSA Steaua București.

Este o mare victorie pentru noi că suntem organizatorii acestei prestigioase competiţii. Pe această cale ţin să mulţumesc foarte mult Consiliului Judeţean Mureş care ne-a sprijinit pentru a organiza acest Final Four. Obiectivele noastre sunt accederea în finală. Vrem să ne luăm revanşa în faţă Mediasului, după jocul din penultima etapă de pe terenul lor. Legat de organizarea acestui Final Four va pot spune că deja s-au vândut toate biletele şi am pregătit foarte multe surprize. Ne dorim foarte mult să fim la înălţime nu doar pe terenul de baschet, ci şi că organizatori ai acestui turneu. Printre altele am invitat trupă de dunk-eri ”€œFace Team” din Ungaria, pentru o demonstraţie superbă. De asemenea vom populariza baschetul în şcolile din Târgu Mureş şi dorim să donăm jucării copiilor defavorizaţi. Pe lângă acestea vom acordă trei diplome de excelentă unor personalităţi din baschetul românesc. Legat de finală ne-am dori să întâlnim Steaua în ultimul act. Avem o echipă bună şi cred că am putea scrie istoria pentru acest oraş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii