Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mures 2011. Titus Nicoară: „Doresc să câștigăm trofeul”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2011

Joi, în cel de al doilea joc din cadrul Final Four-ului ce va avea loc la Târgu Mureș, se vor întâlni formația gazdă, BC Mureș Târgu Mureș și CS Gaz Metan Mediaș. Partida este programată să înceapă la orele 20:00(postul TVR 3 va difuza înregistrarea confruntării, începând cu ora 22:00) fiind cea de a doua semifinală din prima zi a evenimentului. Titus Nicoară a declarat pentru Federația Română de Baschet faptul că toate echipele vor începe turneul cu șanse egale, nefiind o favorită certă. Sportivul originar din Oradea crede că experiența de anul trecut, din Final Four, i-a ajutat foarte mult pe medieșeni și își dorește ca în acest an să cucearească Cupa României.

Nu cred că este o favorită certă în acest Final Four! Toate echipele sunt bine pregătite, sunt apropiate că valoare, iar BC Mureş are avantajul terenului propriu. Vor avea o sală plină în spate şi atunci vor jucă altfel. Mediasul este finalista de anul trecut şi vine clar cu dorinţă de a câştiga Cupă României. Cred că experienţă de anul trecut ne-a prins bine şi mi-aş dori să nu mai repetăm greşelile din trecut. Anul acesta mi se pare un Final Four mult mai echilibrat, la fel cum va fi şi meciul nostru din semifinale. Cred că va fi un joc strâns care se va decide în ultimele momente. Vreau să ajungem în finală şi să câştigăm Cupă!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii