Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 Tg. Mureş 2011. Virgil Stănescu: „Mergem la Tg. Mureş să câştigăm Cupa"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
05.04.2011

Virgil Stănescu, centrul Stelei Bucureşti, consideră, într-o declaraţie acordată site-ului oficial al Federaţiei Române de Baschet, că adversara echipei sale din semifinalele Cupei României, CSU Ploieşti, este redutabilă, cu un lot valoros dar că îşi doreşte să câştige Cupa şi va face tot posibilul să reuşească acest lucru.

Bineînşeles că mergem la Târgu Mureş pentru a caştiga Cupa! Ar însemna foarte mult pentru noi în acest sezon. Ştim că avem un meci foarte greu în semifinale şi categoric va fi o întâlnire spectaculoasă şi echilibrată. Ploieştiul are o echipa bună, cu un lot valoros, dar noi am arătat că avem puterea să caştigăm cu oricine, atâta timp cât suntem concentraţi şi jucăm cu toate forţele noastre. Ne cunoaştem foarte bine adversarii şi probabil ne vom întalni cu CSU Ploieşti şi în semifinalele din play-offul campionatului. Dacă vrem să câştigăm acest trofeu trebuie să învingem orice echipă de la acest Final Four!, a spus Stănescu.

Semifinala dintre Steaua Turabo şi CSU Ploieşti se va desfăşura joi, 7 aprilie, de la ora 18:00 şi va fi transmisă în direct de TVR3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii