Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Finla 4 Tg. Mureş 2011. Avancronică Finala Mare.. Gaz Metan - Steaua Turabo

Roxana Prichici

Roxana Prichici
08.04.2011

        

Cupa României

Finala Mare

Tg. Mureş

ora 18:00

Gaz Metan şi Steaua Turabo se întâlnesc astăzi în finala Cupei României. Meciul este programat la ora 18:00 şi va fi transmis live pe TVR3. În prima zi a Final Four-ului de la Târgu-Mureş, Steaua Turabo a trecut de campioana CSU Asesoft, scor 75-60, în timp ce Gazul a eliminat formaţia gazdă, BC Mureş, 88-100.

Medieşenii bifează a doua finală consecutivă, după ce în sezonul trecut au pierdut trofeul în favoarea Elbei Timişoara. Steaua are două Cupe în palmares, ultima câştigată în 1993. 

Deoarece, conform regulamentului FRB, în Cupă echipele pot trece pe foaia de joc doar patru străini, Bruno Soce şi Niska Bavcevic i-au scos din lot în semifinale pe Damien Kinloch, respectiv Gregor Hafnar. Cei doi vor fi spectatori şi la meciul de astăzi. 

În Divizia A, cele două formaţii şi-ai împărţit victoriile. Steliştii s-au impus în tur pe teren porpriu în prelungiri, 88-83, trupa lui Soce luându-şi revanşa în a doua parte a campionatului, 76-65.

La partida dintre Steaua Turabo şi CSU Asesoft, suporterii târg-mureşeni au fost de partea bucureştenilor, dar astăzi vor susţine cel mai probabil Gaz Metan, după ce ieri cele două galerii, a lui BC Mureş şi cea medieşeană, au scandat la unison "Ardeal, Ardeal".

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii