Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. Final 4 Tg. Mureş 2011. Acţiunea "Şi noi vrem să fim mari!"

Roxana Prichici

Roxana Prichici
08.04.2011

Echipele care au luat parte la Final Four-ul Cupei României au participat în această dimineaţă la acţiunea iniţiată de Federaţia Română de Baschet „Şi noi vrem să fim mari”, care are ca scop poluparizarea baschetului în rândul copiilor. Reprezentaţi de la BC Mureş, Gaz Metan, Steaua Turabo şi CSU Asesoft, precum şi arbitrii turneului final de la Târgu-Mureş şi preşedintele FRB Carmen Tocală, s-au reunit la Gimnaziul Romulus Guga, pentru o întâlnire cu zeci de copii dornici să-i vadă în persoană pe cei pe care îi susţin la meciuri sau pe care i-au văzut numai la TV până acum.

Nicoară, Dumitrescu Ivanovic, Stănescu, Căruţaşu sau Jackson, actorii pricipali ai finalei Cupei au absentat motivat de la întâlnirea cu cei mici. Gaz Metan şi Steaua au preferat să-şi păstreze jucătorii concentraţi asupra meciului de la ora 18:00 şi i-au trimis la eveniment doar pe Kinloch şi Moişoiu, respectiv Ţibârna şi Ţelinoiu.

Nici vedetele campioanei CSU Asesoft nu au răspuns prezent, ploieştenii fiind reprezentaţi de Vlad Dogaru, Sorin Hartman şi Ionuţ Georgescu şi . În schimb BC Mureş s-a prezentat în formulă completă, Cooley, Forte şi Căpuşan fiind cei mai populari în rândul copiilor, care s-au înghesuit să obţină o poză cu favoriţii lor sau un autograf. 

De entuziasmul piticilor de a avea la ei în curtea şcolii baschetbalişti din Divizia A nu a scăpat însă nimeni, toţi cei prezenţi fiind angrenaţi în sesiuni prelungite de zâmbit la cameră şi dat cu subsemnatul. 

În partea de jos a paginii aveţi o galerie foto de la acţiunea „Şi noi vrem să fim mari”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii