Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș a ajuns la un acord cu Damien Kinloch

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
12.01.2011

Ultimul transfer anuntat de liderul Campionatului National de Baschet, Gaz Metan Medias, aduce un plus de "adrenalina" in sportul romanesc. Pivotul american, Damien Kinloch, va semna miercuri transferul la Gaz Metan, după cum a anunțat, miercuri, ediția online a citynews.ro.

Conform sursei citate, jucătorul de 2,03 metri și peste 100 de kilograme este un adevărat rebel și a fost implicat, de-a lungul vremii, în mai multe scandaluri cauzate de dopaj sau de comportament nesportiv. De-a lungul carierei, a evoluat pentru echipe din Turcia, Ucraina și din Polonia.

Damien Kinloch a jucat în Polonia până în decembrie 2010 și va semna cu Gaz Metan, "miercuri, 12 ianuarie, contractul pana la finalul sezonului", după cum au precizat, pentru citynews.rom, surse din cadrul grupării ardelene.

Potrivit eurobaschet, Damien Kinloch a părăsit clubul polonez AZS Koszalin, decembrie 2010, după ce a refuzat să se mai prezinte la antrenamente și să joace la meciul pe care echipa sa îl avea de susținut împotriva celor de la ASK KS Siarka Tarnobrzeg.

In 2005, jucătorul de peste Ocean a fost suspendat patru meciuri după ce a fost depistat pozitiv pentru cannabis. Trei ani mai târziu, Kinloch a fost supus din nou unor teste,  după un meci disputat cu Alpella Basketbol Kulubu. Potrivit FIBA, "din cauza rezultatelor diferite, care au fost date de catre laboratoarele unde au fost efectuate, Liga Nationala de Baschet din Turcia a hotărât, în 15 aprilie 2008, suspendarea temporara a jucătorului".

Kinloch a fost în probe la Gaz Metan și a susținut meciuri amicale cu gruparea ardeleană. Potrivit sursei citate, oficialii clubului din Mediaș nu au dorit să comenteze istoricul jucătorului.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii