Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: ”Avem puterea să batem pe Cluj și la 20 de puncte!”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
13.01.2011

Directorul tehnic al BC Argeş, Geroge Ziguli, este de părere că gruparea din Trivale se va bate, din nou, la titlu, în câțiva ani. Tehnicianul spune că, dacă echipa va fi susținută din nou de Primărie, atunci formația din Pitești se va putea lupta de la egal la egal cu orice adversar, după cum informează ediția online a Curierului Zilei.

Referitor la primul meci din returul actualei stagiuni, George Ziguli a declarat, pentru sursa citată, că BC Argeș Pitești are puterea și poate să treacă, pe propriul teren, de echipa ”U” Mobitelco Cluj. ”Jucăm destul de bine şi nu ar trebui să mire pe nimeni dacă vom învinge, sâmbătă, pe Universitatea Cluj. Eu cred că, dacă vom juca la adevărata noastră valoare, îi putem bate şi la 20 de puncte diferenţă. Pentru ei este ultima şansă de a prinde primele patru locuri. Dacă vor pierde, le va fi foarte greu”, a precizat directorul tehnic al piteștenilor.

Potrivit sursei citate, George Ziguli a declarat că BC Argeș are un obiectiv îndrăzneț în cea de-a doua parte a sezonului. ”Vrem să obţinem 9 - 10 victorii şi să terminăm între primele cinci poziţii. Se anunţă o luptă foarte grea, pentru că toate echipele s-au întărit. Diferenţa de puncte dintre locul 4 şi locul 10 este foarte mică şi orice se poate întîmpla”, a mai declarat tehnicianul.

sursa foto: piteșteanul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii