Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli va fi noul director al CSM Piteşti

totalbaschet.ro, Foto: Curierul Zilei

totalbaschet.ro, Foto: Curierul Zilei
15.01.2011

Ziguli va fi noul director al CSM PiteştiDupă ce PDL Argeş a retras sprijinul politic lui Sergiu Drigă, George Ziguli are mari şanse să preia şefia nou înfiinţatului Club Sportiv Municipal Piteşti.

Fostul antrenor al echipei de baschet din Piteşti urmează să fie instalat în luna februarie după ce va susţine un concurs la Autoritatea Naţională pentru Sport, informează cotidianul Curierul Zilei.

“L-am nominalizat pentru acest post pe domnul George Ziguli, pentru că este un nume mult mai potrivit. Drigă este mult prea tînăr pentru a ocupa acestă funcţie în cadrul celui mai important club sportiv din Argeş.[…] Ziguli este un nume în sportul argeşean şi îl cunoaşte o ţară întreagă. Pe româneşte, funcţia de director era o pălărie prea mare pentru Drigă. Nu există termen de comparaţie între Ziguli şi Drigă. CSM Piteşti este un club obişnuit cu marea performanţă şi, în ultimul timp, lucrurile nu au mers aşa cum trebuia. Traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi era nevoie ca acest club să fie condus de o persoană competentă. Sînt convins că George Ziguli va face o treabă excelentă la CSM Piteşti. Am toată aprecierea pentru acest om, fiindcă îl cunosc de 30 de ani. […] Încă de pe atunci Ziguli era un om cunoscut. După aceea a dovedit că este un bun manager cu echipa de baschet care, sub conducerea lui, a devenit campioană şi vicecampioană naţională. Sînt convins că se va descurca de minune în calitate de şef al celui mai important club sportiv din judeţul Argeş“, a declarat şeful filialei Argeş a PDL, senatorul Mircea Andrei, pentru sursa citată.

Ziguli şi-a propus să readucă structura pe care o va conduce în topul cluburilor sportive din Romania. “Vreau să readuc din nou clubul în primele trei locuri pe ţară, aşa cum era în urmă cu cîţiva ani“, spune Ziguli. “De acum încolo, nici un sportiv de valoare nu va mai pleca de la Piteşti din cauza lipsei banilor. Mă voi duce după sponsorizări şi voi face tot posibilul să nu le lipsească nimic sportivilor […]  Avem sportivi de valoare la toate secţiile, pe care trebuie să îi ţinem cu orice preţ la Piteşti, pentru a ne reprezenta la cel mai înalt nivel. Unii dintre ei vor merge la Olimpiadă şi trebuie să le asigurăm cele mai bune condiţii“

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii