Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson rămâne la CSM Oradea

Giordan Watson rămâne la CSM Oradea

În cursul acestei dimineți (29.06), CSM Oradea a anunțat, prin intermediul site-ului oficial, că Giordan Watson a semnat prelungirea contractului pe sezonul 2020-2021. Așadar, baschetbalistul cu cetățenie română i se alătura lui Nikola Markovic, Bobe Nicolescu, Tudor Fometescu și Edward Petrescu în lotul pentru stagiunea viitoare.

Giordan Watson a ajuns la CSM Oradea în vara anului 2018, după un sezon petrecut la U-BT Cluj-Napoca. Alb-negrii au pierdut semifinala campionatului împotriva Stelei și conducerea formației clujene a decis să schimbe întreg contingentul de străini.

Prin urmare, sportivul născut în Detroit a ales să plece la CSM Oradea, iar această mutare s-a dovedit a fi foarte inspirată. Sub comanda lui Cristian Achim, Watson a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai bihorenilor, reușind să câștige titlul în sezonul 2018-2019.

În ediția 2019-2020, Giordan Watson a rămas la Oradea și a înregistrat medii de 10.3 puncte, 2.1 recuperări, 4.4 pase decisive și o intercepție/meci. Și în acest sezon CSM Oradea a fost una din favorite la câștigarea ligii, aflându-se la egalitate de puncte cu U-BT, în momentul suspendării campionatului.

Watson devine al doilea baschetbalist străin care va face parte din lotul Leilor-Roșii în sezonul următor, după ce Nikola Markovic a semnat prelungirea contractului pe o perioadă de trei ani. De asemenea, Dragan Zekovic, Arturas Valeika și Aaron Broussard sunt aproape de formația orădeană.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

6 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Previzibil
    Sa ramana la o echipa unde a avut rezultate, a fost dorit si i-au fost satisfacute pretentiile salariale.

    Eu sper ca "U" sa ii faca o oferta lui Richard sau daca nu, o alta echipa (Steaua, Pitesti, Craiova) pentru a sparge "monopolul" jucatorilor naturalizati la aceeasi echipa. Altfel, eu vad Oradea ca principala favorita si sezonul urmator

    cu 3 ani în urmă (29.06.2020)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      Buna asta:)).U deja il are pe Patrick Richard deci Kris nu prea ar avea loc acolo,Steaua,Craiova si Pitesti de unde să aibă bani pentru el,pe langa asta lasi campioana pentru Craiova sau Pitesti care nu trec un tur in play off dar ele vor titlu.E dezastru managerial rau pe acolo.

      cu 3 ani în urmă (29.06.2020)
    • pipzn:

      @DonDiablo
      Eu ma gandisem ca poate sa joace pe pozitia 3

      Din ce comentau alte persoane sezonul trecut (care pareau ca stiu mai multe), cu o rotatie mai scurta poate si l-ar fi permis si Steaua si Craiova. Ok, speculatii

      Altfel, eu nu as subaprecia motivatia contractuala: Avem exemplu pe Dykes care nu a avut probleme sa joace, jumatate de sezon prin Orientul Mijlociu, printre bombe. Sau sa mearga in divizia B din Italia.
      Iar mai recent, de la "U" a plecat Peak care, asa cum am mai comentat si la acel articol, a ales sa plece de la o potentiala campioana cu cel mai mare numar de suporteri, la o echipa cu o sala de 1900 locuri, si fara vizibilitate mai ales pentru Europa.

      Acum, am citit pe aici ca d-nii Achim si Sere vorbeau de un buget mai redus. Sunt convins sa vad unde va juca, in final.

      cu 3 ani în urmă (29.06.2020)
    • pipzn:

      *corectare
      "cei mai multi suproteri prezenti in medie per meci in Romania"

      *convins --> curios

      cu 3 ani în urmă (29.06.2020)
    • CSM CSU Oradea DonDiablo:

      DonDiablo
      E foarte important si cum esti tratat pe langa salar.
      De exemplu Craiova nu a avut un lider de multi ani in echipa,a adus multi jucatori expirati sau aruncati de alții,nu au viziune pentru ceva mai mult de aceea au preferat sa aduca niște sârbi expirati sau jucatori pe final de cariera.
      Steaua dupa perioada Csm Eximbank nu mai e ce a fost,au adus niste jucatori,uni mai buni altii mai slabi dar nu este o echipa de top,dupa nebunia cu virusul nici acolo nu stiu cum stau cu banii.
      Imi este greu sa cred că Oradea da jucatori străini in campionatul intern,singurele exemple au fost Gajovic care a plecat la o echipa mai slabă si Stamenkovic care a stat 2 luni rezerva la Cluj.
      Cu Richard vedem ce va fi

      cu 3 ani în urmă (29.06.2020)
    Raspunde
  • Vulturii Alex Popa :

    Richard daca pleaca
    Pleaca în alt campionat din doua motive:
    1 la cluj exista deja un combo guard român si anume kuti, daca vine richard, kuti a ramăs degeaba
    2 alta echipa nu cred ca poate sa se ridice la pretentiile lui salariale

    Cel mai probabil ramane la Oradea

    cu 3 ani în urmă (29.06.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii