Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Cred cu tărie că putem reuși să ne calificăm în Final 4.”

Goran Gajovic: „Cred cu tărie că putem reuși să ne calificăm în Final 4.”

După o primă zi ce a marcat victoria clară a celor de la U-BT Cluj Napoca în fața sibienilor și un avantaj de 5 puncte al celor de la CSA Steaua înaintea partidei retur cu Dinamo Știința București, este rândul altor două echipe de a se duela în sferturile de finală ale Cupei României.Este vorba de SCM Timișoara și BCM U Pitești, echipe care vor începe seria astăzi, 29 decembrie, în Sala Constantin Jude din Timișoara.

Goran Gajovic, căpitanul piteștenilor și unul din cei mai constanți jucători ai acestora în sezonul competițional 2019-2020, a vorbit pentru site-ul nostru despre această partidă, dar și despre ultimul meci al echipei sale.

Veniți după o înfrângere dură la Oradea.Cum vezi echipa după această perioadă, având în vedere zilele libere și pregătirea pentru Cupa României?

După cum ai zis, după două victorii contra CSM Focșani și SCM U Craiova, am avut parte de un meci foarte dificil la Oardea, însă pot spune că întreaga săptămână precedentă acelei partide am avut foarte multe probleme cu accidentările.Mai exact, la niciunul dintre antrenamente nu am putut juca 5 vs 5, iar acest lucru a făcut foarte grea pregtirea pentru meciul respectiv și, dacă asta nu a fost suficient, în ziua aceea am aflat și că va trebuie să jucăm fără conducător de joc, noul-venit, Cameron.În această săptămână am avut o singură zi liberă, de Crăciun, așa că ne-am antrenat foarte bine și ne-am pregătit extrem de serios pentru seria contra SCM Timișoara.

Venind vorba despre seria contra SCM Timișoara.Care sunt așteptările tale de la acest duel?

Așteptările mele sunt că vom câștiga meciul următor, încă nu mă pot gândi și la retur.Asta este atitudinea cu care intru în fiecare partidă.Din punctul meu de vedere, putem face asta.Cred cu tărie că vom reuși să trecem de ei și să ne calificăm în Final 4.

Am urmărit statisticile tale din acest sezon contra lor.Într-o partidă ai fost aproape de un double-double, urmând ca apoi să și reușești asta.Este SCM Timișoara genul de adversar pe care ți-l dorești și care te avantajează?

Da, e adevărat că am avut de fiecare dată prestații bune contra lor.Sper să continue să fie așa însă, în final, nu statistica mea individuală este cea importantă, sper doar ca echipa să obțină victoria și să jucăm bine ca și colectiv.

Partida va avea loc începând cu orele 17:00, putând fi urmărită în direct și pe Digi Sport 2.

 

*SURSA foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii